Aconsegueix el teu pròpi domini

Aconsegueix el teu propi espai web en WordPress.com i si vols personalitzar el teu web totalment gratis. Cents de plantilles disponibles i personalitzables a la teva disposició.

Pots trobar un nom perfecte per al teu negoci, el teu espai, o simplement buscar un joc de paraules que personalitzin el web, per exemple elteunom.wordpress.com.

Recordeu!! el domini i allotjament a WordPress.com es gratuït, (sempre que no estigui ja registrat), també es pot registrar un domini personalitzat dins de Wordpres.com, però aquesta opció resulta més cara que registrar-lo en un registrador de dominis. Per tant si voleu un webloc gratis el wordpress.com es el ideal, però si voleu un domini propi es millor la opció del consell, podeu seguir treballant amb la plataforma WordPress però amb moltes més opcions que dona la plataforma lliure.

CONSELL: Es millor i més econòmic registrar el domini propi a un portal web (per exemple aquí) La creació i publicació d’un lloc web amb aparença professional per a la vostra empresa es pot aconseguir des de +-20€ l’any (cost del nom de domini i allotjament), una vegada registrat el domi i allotjament us donen el codi per entrar al panell d’usuari i allí es on s’ha de indicar que sigui wordpress la plataforma del vostre web. 

És per això que no cal esperar més per tenir una presència efectiva a Internet!.

I Ara tambè el .cat

I si vols que us fem la feina nosaltres doncs ens ho fas saber.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari/Spam is automatically deleted

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

comença per aqui!!

Complicat? Vols que t’ho muntem?

Castellà

Les millors ofertes

la tecnologia al millor preu!

A %d bloguers els agrada això: